Naziv projekta: Informacijske i komunikacijske tehnologije u drvnoj industriji


Naziv projekta:

Informacijske i komunikacijske tehnologije u drvnoj industriji

 

Naziv korisnika: A.M.S.-BIOMASA d.o.o.

Kratki opis projekta: Ovim projektom nabavlja se specifični softver dizajniran po mjeri a radi se o 2 nova modula koji obuhvaćaju cijeli proces od sječe, prijevoza, primanja, manipulacije i praćenja dnevnog prometa do opreme trupaca i daljnje obrade te u svezi s navedenim nabavlja se i specifičan hardver odnosno industrijski tableti kojeg bi koristili djelatnici na terenu. Ovim projektom nabavljaju se i novi serveri, novi modeli printera, uvode se sustavi video nadzora, te se nabavlja novi hardver sa pripadajućim licencama, kako bi cjelokupno poslovanje poduzeća moglo funkcionirati a neophodno je za daljnje poslovanje.

 

Ciljevi projekta i očekivani rezultati projekta:

  • Kreiranje novih 16 radnih mjesta temeljem sati rada
  • Povećani prihodi za 33%
  • Uvedena 2 nova poslovna procesa
  • Privatna ulaganja u iznosu od 198.321,61HRK

 

Ukupna vrijednost projekta: 719.862,83HRK
Prihvatljivi troškovi: 579.490,25HRK
EU sufinanciranje projekta: 521.541,22HRK
Razdoblje provedbe projekta: 15.05.2017.-15.05.2018.
Kontakt osoba za više informacija: Dejan Rusmirović, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Više informacija o strukturnim fondovima dostupno je na internetskoj stranici Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije www.strukturnifondovi.hr, te na stranici Operativnog programa konkurentnost i kohezija 2014.-2020.